Американската актриса Блейк Лайвли поиска прошка от Кейт Мидълтън, след като принцесата на Уелс обяви, че се бори с рак. Екранната звезда остави съобщение в Instagram.

„Сигурна съм, че на никой не му пука днес, но чувствам, че трябва да го призная. Направих глупава публикация за „провален фотошоп“ и днес изгарям от срам. Извинявам се. Изпращам любов и пожелавам на всички най-доброто, винаги", каза съпругата на Райън Рейнолдс.

Блейк Лайвли се извинява на Кейт МидълтънЦял екран
Блейк Лайвли се извини на Кейт Мидълтън 

На 15 март 2024 г. звездата от Gossip Girl публикува комично редактирана снимка, рекламираща нейната линия напитки Betty Buzz, показваща как седи край басейна, държейки кутия Betty Booze с увеличен палец и лимон, плаващ над главата й. Блейк обаче вече е изтрила поста.

Блейк ЛайвлиЦял екран
Блейк Лайвли Снимка: Блейк Лайвли/инстаграм

По този начин актрисата намекна за визуални аномалии в снимка, публикувана на 10 март от кралското семейство, показваща Кейт Мидълтън и трите й деца, което накара АП и други новинарски издания да премахнат изображението от своите ресурси.

Медии изтеглиха първата снимка на Кейт след операцията - манипулирана е

Принцесата на Уелс впоследствие призна: „Както много любители фотографи, понякога експериментирам с редактиране.“

Инцидентът доведе до интензивни спекулации относно продължителното отсъствие на принцесата от публичното пространство. Имаше слухове за нейните пластични операции, развод с Уилям и дори незаконни деца. По-късно обаче Катрин директно се обърна към феновете си и призна, че сега се бори с рака.

Диагностицираха с рак Кейт Мидълтън ВИДЕО