Децата на Арнолд Шварценегер от брака му с Мария Шрайвър недолюбват доведения си брат Джоузеф Баена. Мускулестият мъж, който е от забежката на звездата с неговата домашна помощница, бе игнориран от тях по време на премиерата на новия екшън-комедиен сериал „ФУБАР“. 

Катрин Шварценегер, придружена от съпруга си Крис Прат, както и сестра й Кристина са унижили своя полубрат, като се направили, че въобще не го забелязват на събитието. 

По данни на Daily Mail Баена е минал само по червения килим. А доведените сестри не му позволили да се доближи до своя Арнолд. 

Кобилкина с първи думи след новия развод

Джоузеф не се притеснява от надутите си сестри, пише Tialoto.bg. Въпреки негативното отношение към него, наследникът на Шварценегер сподели в социалните мрежи, че си е изкарал добре на премиерата в Лос Анджелис. 
 
„Давам 2 палеца на FUBAR!!!“, пише той в Instagram. 

Източник, близък до холивудската звезда споделя, че той поддържа връзка със сина си въпреки неодобрението на останалите му наследници. Но изтъква, че поведението на неговите деца не е достойно за уважение„Братя и сестри сноби!“, „В моите очи ти си син за пример“, „Имаш голяма подкрепа от мен, за разлика от твоите снобски сестри“, „Джоузеф, ти си истински наследник на баща си“, гласят част от коментарите на хората, харесващи публикацията на Баена. 

Вижте звездната абитуриентка Данна СНИМКИ+ВИДЕО