Младата поп фолк сензация привлече погледите с уникална рокля. 

Даниела Пирянкова, по-известна с творческия си псевдоним Данна, от сутринта се подготвя за едно от най-вълнуващите събития в живота си - балната вечер.

Тази сутрин певицата публикува видео на стори в Инстаграм, в което обяснява на последователите си, че е в Ямбол и се гласи за бала. На въпросното видео се вижда как фризьорът Мартин Митев мие косата на Данна. 

Преди седмица изпълнителката на хита "Дисниленд" публикува снимки от тържественото изпращане в СУ "Христо Смирненски" - град Хисаря. От фотосите става ясно, че за събитието е заложила на къса черна рокля, а днес - за балната вечер, Данна е избрала уникална рокля с провокативно деколте, което няма как да не привлече вниманието, тъй като по него има златни ресни. Кокетна златна чанта допълва ослепителната визия на певицата. За разлика от много други свои връстнички, тя не e положила много усилия за прическата си - косата е права и е заложила на грим, с какъвто обикновено сме свикнали да я виждаме. 

Млада фолк дива накара меломаните да настръхнат ВИДЕО

Младата изпълнителка позира със съученичките си. 

Данна определено е успяла да постигне перфектен баланс между артистичност и елегантност, без обаче да прекалява с нито едно от двете.

"И така… неусетно минаха цели 12 години. Благодаря на всички учители, съученици, приятели за подкрепата и за тези 12 прекрасни, пълноценни и изпълнени с много емоции години. Обичам ви!", написа младата фолк звезда на една от снимките от изпращането си.

Вероятно ще прозвучи клиширано, но Пирянкова се занимава с музика от малка. Тя успя да впечатли публиката още с появата си на звездния небосклон, а към днешната дата смело можем да заявим, че се е наредила до едни от най-успешните имена в поп фолк жанра. Данна може да се похвали, че е щастлива и обичана от мнозина - какво друго му трябва на човек.

Певицата не е съобщила дали смята да продължи образованието си, или ще се отдаде изцяло на музикалната си кариера.

Данна публикува поредица от снимки и клипчета от празничния ден.

GlasNews честити завършването на Данна и пожелава много успехи в музикалната й кариера!

 
 
 
View this post on Instagram