Данна развълнува меломаните с нов сингъл - не какъв да е, а фолклорен.

Даниела Пирянкова, която вече повечето познават с творческия й псевдоним Данна, представи нова песен, но този път не заложи на дива чалга, а на патриотичен фолклор, придружен с модерен аранжимент.

Младата звезда изпя популярната фолклорна песен "Къде и да одиш". Премиерата на сингъла се състоя в YouTube канала на продуцентите на Данна. Участие в проекта взема голямата българска актриса Цветана Манева. Да отбележим, че актрисата взе участие и в клип на Азис към песента "Позна ли ме", която бе представена през 2018 година.

Данна представя патриотичната песен "Къде и да одиш" с друго име - "Всеки да я знае". Аранжиментът на сингъла е поверен на Diamond Beat Production. Режисьор на великолепния видеоклип е Люси Иларионов, а оператор - Йордан Петков.

"С голямо вълнение даваме начало на проекта "Знай, помни, вярвай". Това са поредица от български народни песни, направени с упорит труд и много любов. Вярваме, че във всяко дете на България се крие един велик човек и когато не забравя, че носи гена на истински герои, може да покори света!", споделя Данна по повод проекта си.

А меломаните изразиха положително мнение в коментарите под новото видео на певицата. Ето какво гласят малка част от тях:

"Много красиво изпълнена песен, не съм очаквал!", "Това е най-красивата българска песен, радвам се, че съм българка!", Аплодисменти! Благодаря ти, че го направи! Заслужаваш уважението на всички нас! Горд съм, че имам честта да те слушам.", "Уникална е Данна. Не съм очаквал нещо подобно. Топ изпълнение. В тези тежки дни за нашата държава ни трябват точно такива песни!".

Очаква се и останалите артисти от лейбъла на Николай Пашев, а именно Малката и Алекс Робов, също да представят фолклорни мелодии.