Писателят Георги Блажев е станал баща за втори път. Годеницата му Ива Папазова е родила момиченце. Това съобщи самият той в профила си в социалната мрежа Instagram.

"Освобождавам четиристаен апартамент с гледка към Витоша в сърцето ми. Настанявай се. И понеже се раждаш в свят, в който хората се вълнуват от това – зодия Везни си.

Ива Папазова, ти си много по-смела, силна и борбена от мен. Цял живот ще те нося на ръце, глезя и заслужавам.

Нямам сълзи, хлипове, нищо. Минавам през OMV и си купувам нещо с 3000 калории. Благодаря ви за цялата любов и тревога в днешния ден. Помогнахте ми да не припадна", написа писателят и водещ в "На кафе" Георги Блажев.

Георги сподели две умилителни снимки от родилното. На една от снимките той позира с Ива, а на другата виждаме бебето, чието лице е скрито с емотикон сърце.

Той разкри и името на бебето - София Блажева.

По-рано днес щастливите родители се включиха на живо в ефира на "На кафе", а Ива Папазова разкри, че взела хапчета за стимулиране на раждане, понеже София не бързала да излиза. Водещата на телевизионното предаване пък каза, че ако бебето се роди преди 19:20 днес, то то ще бъде зодия Везни, ако е след това - то тогава е Скорпион.

Ще припомним, че Георги и Ива споделиха, че ще стават родители през юни тази година. Тогава двамата качиха кадри от екскурзия в Дисниленд в Париж, на които виждаме как е прегърнал наедрялото коремче на приятелката си. На лицето на Ива е грейнала широка усмивка, докато той я целува. 

"Още повече за обичане", написа тогава Блажев към романтичните кадри, които разкриха щастието на двойката.

Блажев вече е обзавел стаята на втората си рожба. Писателят има 3-годишен син на име Боян от бившата си съпруга. 

Екипът на GlasNews.bg желае на семейството здраве и много щастливи мигове!