Спипаха гаджето на певицата в изневяра.

Скандални разкрития се появиха в интернет пространството за връзката на Риана и рапърът A$AP Rocky. След показното задържане на рапъра на летището сега той е обвинен в изневяра.

Според информацията рапърът A$AP Rocky си пишел съобщения с британска майка на 45 години, като това ставало зад гърба на Риана. Той е имал отношения с Джили О'Донъл през цялата бременност на Риана. Дамата твърди, че те са се срещнали през декември миналата година и тогава рапърът я поканил на няколко последователни срещи, но момичето не можело да лети до града, където се намира рапърът, поради ограниченията, наложени от коронавируса.

Арестуваха A$AP Rocky пред очите на бременната Риана

Джили заявява, че дори не е знаела с кого си има работа. "Напълно честно, аз нямах абсолютно никаква идея кой беше той, видях, че има синьо тикче до името му в Instagram, затова попитах дъщерите си. Те ми казаха, че това е приятелят на Риана и аз помислих, че това е невероятно. Той има милиони последователи в Instagram и само Бог знае защо е решил да ми пише", обяснява тя.

Жената твърди още, че A$AP Rocky харесвал нейните Инстаграм снимки от фитнеса и снимки по бикини: "Кара ме да се усмихвам. Казах на децата си: Майка ви може да е на 45, но все още е доста добра", казва в интервю за The Sun.

Риана очаква първото си дете СНИМКИ

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)