Пускането на трейлъра на документалния филм "Хари и Меган" от Netflix разгневи британците и сега много фенове на кралското семейство настояват Чарлз III да лиши принц Хари и Меган Маркъл от титлата херцог и херцогиня на Съсекс. Те са сигурни, че бъдещата лента ще удари британското кралско семейство и по този начин непокорният принц решил да отмъсти на близките си за всички стари обиди, пише Daily Star.

Първоначално беше казано, че първата част на филма ще покаже любовната история на принца и бившата актриса. Въпреки това, вече от кадрите, които се появиха в мрежата, може да се съди, че съпрузите, които се отказаха от кралските си задължения през 2020 г., няма да пропуснат да си припомнят високопоставени роднини, а и медиите също ще го получат.

„Лицемери! Те искат да унищожат кралското семейство, но нямат нищо против да имат титли и да жънат наградите. Крал Чарлз трябва да ги лиши от титлите им!“ Ще бъдете унищожени от двама души, притежаващи британски кралски титли, „Това е напълно координирано, всичко е погрешно и вярвам, че забавянето с този филм е, защото те трябваше да се уверят, че кралицата ще умре, за да причинят максимални щети на останалата част от кралското семейство “, коментираха те в Twitter.

Междувременно кралският колумнист Дики Арбитър отбеляза, че лишаването им от титлите им няма да е лесна процедура.

„#MichaelCole твърди, че кралят може да ги лиши от техните титли. Това ще изисква акт на парламента, който лишава херцогството. Що се отнася до Даяна, тя не загуби титлата си, която идва с брака. Титлата Нейно кралско височество беше подарък от покойната кралица“, каза той.

Първата част от филма, в която Хари обеща да разкрие "цялата истина", излиза в четвъртък (8 декември), втората - седмица по-късно, на 15 декември.

Превод: GlasNews