45-годишният Кание Уест реши да промени не само статуса си, като се ожени тайно за 28-годишната Бианка Сенсори, но и външния си вид.

Не, не се отказа от носенето на широки дрехи, но обръсна главата си и пусна гъста брада. С новата си визия той бе забелязан на баскетболен мач на деветгодишната му дъщеря Норт и седемгодишния му син Сейнт в Таузънд Оукс.

Музикалният продуцент обаче не е отишъл на трибуните, журналистите от The US Sun са го забелязали близо до колата му. Според медийните спекулации Уест е напуснал мача преди да е започнал.

Най-вероятно Кание се опитвал да не се засича с бившата си съпруга Ким Кардашиян, която е присъствала на състезанието.

Папарашка снимка показва, че Ким е изглеждала страхотно в бял потник и широк син анцуг на райета. Тя е допълнила визията с пухкава черна чанта и слънчеви очила. Носила е колие с висулка под формата на надпис „Ким“.

Преследвач на Ким Кардашиян е арестуван близо до дома й

Ким Кардашиян подаде молба за развод с Кание Уест през февруари 2021 г. след близо седем години брак. През ноември 2022 г. двойката официално се разведе. Това е трети развод за американската риалити телевизионна звезда.

След развода бившите съпрузи са се заели със съвместното възпитание на четирите си деца, което се оказало трудна задача, отбелязват световните медии.

Кание многократно е обвинявал Кардашиян, че неправилно възпитава синовете и дъщерите си. Освен това той многократно попада в скандали поради експлозивния си характер. Така например през януари той беше обявен за заподозрян след сбиването му с фотограф на баскетболен мач.

Кание Уест загуби 2 млрд. долара само за ден

Превод: GlasNews.bg