Биографът на принцеса Даяна разкри, че принц Уилям и Кейт Мидълтън изпитват "голямо безпокойство" от перспективата да станат крал и кралица на фона на сериозното заболяване на Чарлз III. 

Британският суверен е подложен на лечение от рак по същото време като принцесата на Уелс, така че Уилям замества баща си и съпругата си по време на обществени задължения.

Тина Браун, бивш редактор на Vanity Fair, която също написа бестселъра „Хрониките на Даяна“, каза: „Новината за рака на Чарлз доведе Уилям и Катрин ужасно близо до възкачването на трона... перспективата, казаха ми, им причинява голямо безпокойство“, пише GB News.

Британско кралско семействоЦял екран
Британското кралско семейство Снимка: Getty Images

Съпругата на най-големия син на краля на Великобритания каза на 22 март 2024 г., че сега се лекува от рак, открит по време на следоперативни тестове.

Кейт МидълтънЦял екран
Кейт Мидълтън 

Сега тя се възстановява, заобиколена от децата и съпруга си. Не е известно точно кога Катрин ще се върне към обществените задължения. По-рано дворецът Кенсингтън отбеляза, че това ще се случи след Великден 2024 г., но по-късно стана известно за тежкото заболяване на принцесата на Уелс.

Майката на Кейт Мидълтън преживява тежко болестта на дъщеря си

Кейт била принудена да запише видеото, в което съобщава за рака?

Кейт Мидълтън страда от рак на дебелото черво?

Защо Кейт Мидълтън не разкри вида рак, от който страда