Американската риалити звезда и бизнесдама Ким Кардашиян не пропусна да спомене това, за което всички таблоиди клюкарстват от седмици: къде отиде Кейт Мидълтън? На фона на спекулациите за местонахождението на принцесата, тя публикува няколко снимки на страницата си в Instagram, като написа: „Отивам да търся Кейт“.

Снимките я показват, облечена с тениска от турнето Up in Smoke, първоначално наречено The Boyz in the Hood, легендарното турне от 2000 г., включващо най-добрите рап и хип-хоп изпълнители от онова време като Dr. Dre, Snoop Dogg и Eminem. Носеше и кожен панталон с декор, лъскава огърлица, а в ръцете си държеше миниатюрна черна чанта.

Моден ансамбъл на Ким КардашиянЦял екран
Ким Кардашиян побърза да влезе в дневния ред с изчезването на принцесата на Уелс Снимка: Instagram/kimkardashian

Според Daily Mail съобщението се появило ден след като стана известно, че принц Хари - зетят на Кейт - е на ски в Аспен с Кори Гембъл, гаджето на Крис Дженър, майката на Ким Кардашиян. Те бяха придружени от милиардерката от приложението за запознанства Bumble Уитни Улф и съпруга й Майкъл Хърд. 

Междувременно приятели на Катрин и принц Уилям казват, че двойката е съкрушена и шокирана от скандала, възникнал заради редактирането на снимки, както и от слуховете за изневерите на принца. Въпреки това Катрин няма да публикува нова семейна снимка преди 23 април, рождения ден на принц Луи.

Принцеса Кейт не се е появявала официално публично, откакто претърпя тежка коремна операция на 16 януари, което доведе до нарастващо цунами от спекулации за неизвестното й здравословно състояние. Дворецът Кенсингтън писа няколко пъти, че тя се „възстановява добре“. Въпреки това толкова дългото отсъствие на Кейт, поне онлайн, продължава да умножава слуховете.

Кейт Мидълтън 2024 децаЦял екран
На вдигналата толкова много шум снимка Кейт позира без брачна халка Снимка: Instagram @princeandprincessofwales

Феновете на Катрин например забелязаха, че на скандалната снимка, която беше редактирана, няма брачна халка на пръста на бъдещата кралица. Това предизвика още по-голямо безпокойство сред феновете, които си спомниха за "любовницата" на принца.

Кейт Мидълтън отново беше показана, но нова СНИМКА повдигна още повече въпроси

Кейт Мидълтън призна истината за снимката за Деня на майката