34-годишният американски OnlyFans модел и двойничка на Ким Кардашиян - Кристина Аштен Гуркани, известна с прякора Ащен Джи, e починала в болница на 20 април от остър инфаркт след пластична операция, съобщиха световните медии.

Смъртта на момичето беше съобщена от семейството й, което създаде страница GoFundMe за събиране на дарения за погребението на модела. Страницата съдържа дълго изявление, изразяващо шока и болката на близките.

Ким Кардашиян купи вилата на Синди Крауфорд в Малибу за 70 млн. долара СНИМКИ

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

"С дълбока скръб и разбито сърце трябва да споделим най-разтърсващото, злощастно и неочаквано събитие - смъртта на нашата красива и любима дъщеря Кристина Ащен Гуркани", написа нейното семейство.

Близките на Аштън споделят, че към 4:30 сутринта на 20.04.2023 г. са получили трагично телефонно обаждане от член на семейството, който неистово е крещял от другия край на линията: "Ащен умира... Ащен умира...".

"Това телефонно обаждане моментално разби нашия свят", пишат близките й.

Мамо, тате, искам нови гърди! Дъще, пак си помисли!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

Към обяд на 26 април в платформата GoFundMe бяха събрани $3,540 от необходимите $40,000.

"Нейната внезапна и трагична смърт в момента се разследва като убийство, свързано с медицинска процедура, която се е влошила", твърди семейството на починалата.

Известно е, че двойничката на Ким Кардашиян е претърпяла няколко операции преди смъртта си, като уголемяване на гърдите, повдигане на дупето и редица допълнителни процедури, включително инжекции с ботокс. Всичко това й струвало 14 хиляди долара.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

Кристина е похарчила голяма сума и за ринопластика (вид операция за промяна на формата на носа, която може да промени размера и структурата на носа).

Аштън се гордееше, че хората говорят за удивителната й прилика с Ким Кардашиян още от късните й тийнейджърски години, отбелязват световните медии.

"Тя беше толкова грижовен и любящ свободен дух, че винаги отделяше време, за да предизвика усмивка на лицето на всеки", се посочва в текста, качен на платформата GoFundMe.

"Кристина Ащен Гуркани, ти завинаги ще бъдеш наш ангел пазител", пишат още близките й.

Превод: GlasNews.bg