Кралят на фолка с поредна провокация в мрежата.

Пов фолк певецът Азис сподели интересен кадър в профилите си в социалните мрежи. На снимката виждаме как изпълнителят храни новородено бебе с шише с мляко.

Любопитен е и текстът, прикрепен към снимката. Азис разказва, че докато хранел новороденото в заведение, което се е пръскало по шевовете от клиенти, възрастен мъж се приближил към него и благословил детето.

"Влязохме в заведения да хапнем пък и да нахраним бебето на спокойствие. Беше пълно с хора, които притихваха и с усмихнати очи гледаха бебето. На една от масите стояха 5 мъже на зряла възраст малко над моята. Когато ставаха да си тръгват най-възрастния от тях се приближи и беше стиснал парички в ръката си. Подаде ми ги и аз ги взех. Каза, че това е българска традиция да се дават парички на бебе. Стана ни толкова приятно с майката. Мъжът благослови детето, ние него също. И се замислих колко хубави български традиции имаме, които вече сме забравили", написа Азис.

Азис впечатли Драгана Миркович СНИМКА

Припомнете си, че преди седмици певецът сподели видео от лекарски кабинет, а на кадрите се вижда как протича преглед с ехограф. 

"Coming soon #baby #3", написа изпълнителят към публикацията си, която е лайкната от над 20 000 души.

Бебе на хоризонта! Азис ще става баща за трети път?

А през май 2022 той съобщи, че е станал баща за втори път. 

"Да станеш баща за втори път на 44 години е благословия! Момче е" - написа той.

Една част от феновете на Азис подозират, че той си прави PR и всъщност децата, с които позира са на негови познати. Личният му живот обаче остава загадка за широката аудитория.

Азис има и дъщеря Рая. Тя е родена през 2007 години, но се знае много малко за нея. Певецът предпочита тя да расте далеч от прожекторите и медиите.

Азис стана баща за втори път!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)