Принц Хари и Меган Маркъл се оказаха в центъра на скандал за редактиране на снимки, след като Кейт Мидълтън беше уловена да използва Photoshop. Оказа се, че снимката, направена по време на втората бременност на Меган, е била редактирана. 

Вчера източници, близки до двойката, се включиха в бурята в социалните медии около гафа с редактирането на снимки в двореца Кенсингтън, след като принцесата на Уелс призна, че е „експериментирала с редактирането“ на снимка за Деня на майката, на която е с децата си.

Те казаха, че Хари и Меган биха били „унищожени“, ако бяха направили същата грешка във Photoshop като Кейт, но добавиха, че херцогинята не би допуснала грешка поради нейното „чудовищно внимание към детайла“, пише Daily Mail.

В подкаста Private Passions известният лондонски фотограф Мисан Хариман, голям приятел на Хари и Меган, призна, че е редактирал черно-бяла снимка на двойката от 2021 г., която двойката използва, за да обяви, че очаква второто си дете.

меган маркъл, принц хари, бременностЦял екран
Тази снимка на Хари и Меган е редактирана Снимка: Twitter Misan Harriman

Говорейки в подкаст на BBC Radio 3, дългогодишният приятел на семейство Съсекс каза: „Удивително е какво можете да направите с технологията“, обяснявайки как е създадено крайното изображение, наричайки го „виртуална снимка“.

Той каза, че е направил снимката от разстояние, защото е бил на друго място по време на пандемията и е използвал технология, която му позволява да комуникира със Съсекс, като им казва как да позират, докато дистанционно „натискат бутона“ на камерата.

Водещият на подкаста добави: „Те всъщност не бяха под върбата, нали? Те лежаха навън на поляната, нали?“

Хариман отговори, че са били в градината и са празнували "нова радост".

Твърди се, че принцесата на Уелс се „чувства нещастна“ след бурята в социалните медии, предизвикана от фотошопирано изображение, публикувано от двореца Кенсингтън в неделя, за да отбележи Деня на майката.

Кейт Мидълтън, децаЦял екран
Снимката на Кейт, която предизвика скандал Снимка: Instagram @princeandprincessofwales

Скандалът възникна и заради това, че това беше първата снимка на Кейт, след като тя напусна болницата след операция. Феновете й смятат, че принцесата на Уелс е много по-сериозно болна, отколкото се съобщава официално. Някои пишат, че тя е изчезнала напълно, а Бъкингамският дворец крие изчезването й.

Феновете на принцесата обясняват подозренията си с факта, че тя никога не е изчезвала толкова дълго преди. Дори след раждането, в рамките на няколко дни тя позира на стълбите на болницата.

Кейт беше видяна за последен път на кралско събитие на Коледа 2023 г. със семейството си в Сандрингам.

Кейт Мидълтън отново беше показана, но нова СНИМКА повдигна още повече въпроси