Информация, че Фавиол Сефери - един от най-известните инфлуенсъри в България, е починал се появи днес в медийното пространство.

Съобщението се оказа лъжливо, а Сефери е жив, научи GlasNews.bg. Неговият профил в Instagram, от който е разпространено съобщението за смърт, е бил хакнат. Това потвърдиха близки до инфлуенсъра.

"С дълбока тъга ви съобщаваме, че загубихме нашият скъп приятел и колега Фавиол Сефери. Светът няма да бъде същият без усмивката, енергията и любовта която даваше на всички ни. Желаем светъл полет на душата ти.

Екипът на House of Insomnia поднася съболезнования на роднините и близките. Пожелаваме им много сила в този тежък момент и си обещаваме да продължим по пътя с любов, чест и достойнство в негова памет", гласеше  лъжливото послание, което се появи в профила на Сефери в Instagram.
 
Обновена: В понеделник вечерта мъжът, който има своя собствена марка парфюми, съобщил на работещите за него, че иска да прекъсне взаимоотношенията си с тях и се разбрали да се видят във вторник през деня. Тази сутрин, когато се събудил, видял съобщение, което гласяло, че за да му върнат достъпа до профилите му, искат да им изплати заплати за шест месеца напред. 
Той обясни, че хората, които поддържали акаунтите му, злоупотребили и написали неверния пост.