Дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, е претърпяла катастрофа с УТВ. Информацията за инцидента бе споделена лично от младата изпълнителка в профила й в социалната мрежа Instagram.

Сузанита първо публикува снимка, на която се вижда УТВ-то, което е обърнато по таван. След това тя сподели и видео, запечатало момента на нелепата катастрофа.

От кадрите става ясно, че УТВ-то се е преобърнало при опит за дрифт. Във видеото дори се чува как Сузанита пищи.

Инцидентът е станал в Гърция - там Сузи прекарва част от лятната си почивка.

Няма данни какво е състоянието на певицата, но се предполага, че тя е добре, тъй като след катастрофата тя направи премиера на две нови парчета, озаглавени "За нея" и "За него".

@glasnews Певицата Сузанита се преобърна с АТВ #Сузанита #певица #АТВ #инцидент #fyp #fypage #GlasNewsBg ♬ original sound - GlasNews.bg

"На 10-ти получих съобщение, което беше заредено с толкова много позитивна енергия! Не мога да ви опиша колко силно ми въздействаха думите на едно младо момиче, което с много любов към музиката помоли МЕН да напиша песен за ситуация от нейния живот. Бях сигурна, че го иска да бъде честно, директно и нецензурно… Да бъде истинско!

Вдъхновението за песента "За нея" изцяло го отдавам на прекрасното момиче, благодаря й безкрайно много и се надавам да се чувства уважена и разбрана!

Вдъхновението зад песента "За Него" получих докато записвах песента "За нея".

Смелостта на момичето ме вдъхнови да изкажа и аз нещичко за това как се преживява първата любов.

Живеем във време, в което малцина имат богословията да остареят рамо до рамо, завинаги до първата си любов. А за останалите… го преживяваме - всеки както може.

Благодаря безкрайно много на всички прекрасни хора, които помогнаха в рамките на 2 седмици всичко, което виждате и чувате, да бъде реалност!", с тези думи Сузанита представи новите си песни.

Наскоро щерката на Орхан Мурад шокира с признания за преживения кошмар от нея и семейството ѝ вследствие на вземането на наркотици в подкаста на един от най-известните инфлуенсъри в последните години - Алпер Чочев.

"Когато за първи път взех наркотици бях сама, чувствах се слаба, търсех си утеха. Винаги в момент на слабост съм предпочитала да съм сама", каза тя.

Скандално поведение на Сузанита! Нареди линии и ... СНИМКИ 18+

Майката на Сузанита: Беше страшно, браво мами! ВИДЕО

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Suzan Murad ???? (@mvradova)