Само преди няколко дни Ариана Гранде  оглави класацията Hot 100 на „Billboard“ за сингли. Съвместната ѝ песен с The Weeknd – Save Your Tears, зае първо място в чарта.

Макар в клипа към нея да виждаме нейната анимирана версия, в профилите ѝ в социалните мрежи и други видеа, певицата изглежда прекрасно – красива, нежна и винаги в добра форма. Тънката ѝ талия обаче не се дължи само на гените ѝ.

Също като много други свои колежки, изпълнителката се стреми да спазва определен режим. Много често тя отива във фитнеса, който определя като нейното „щастливо място“.



 Често тя минава към консумацията на храни, изцяло от растителен произход. Изключвайки месото от менюто си.
 
„Твърдо вярвам в яденето на пълноценна растителна храна, която може да увеличи продължителността на живота и да ви направи още по-щастлив човек“, разказва Гранде.
 
Изпълнителката споделя, че понякога не вечеря, ако е твърде заета и е още навън. Също като всеки млад човек, Ариана има моменти, в които ѝ се иска да хапне шоколад или картофки с бургер. В същото време обаче тя е ограничила до минимум вредните храни, пише Тиалото.

"Ариана обича супи, смутита и салати, които са чудесни храни за всеки, който няма време“, каза пред Shape Харли Пастернак, който е личният ѝ инструктор и консултант по хранене на много други известни личности от американския шоубизнес.

В интервю за Popsugar, треньорът на изпълнителката, разкрива още, че не само пилатесът ѝ помага за поддържане на форма. По думите му, режимът ѝ включва и ходене пеша.

„Дванадесет хиляди крачки на ден и тя ги постига. Не мога да си представя, че тя ще престане да се движи“, обяснява Пастернак.