Шоуто за танци Dancing Stars има своя нов шампион!

След епичен финал и зрелищна битка двойката на Неделя Щонова и Атанас Месечков доказа, че е овладяла висшия пилотаж в танците и вдигна високо купатата, получавайки титлата „Крал и кралица на бала“.

Грандиозният женски финал на танцовото шоу сблъска четири ослепителни, дисциплинирани и нахъсани за победата звездни дами.

Синоптичката Натали Трифонова, неврологът Неделя Щонова, олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и певицата Дара се хвърлиха в зрелищен танцов маратон, след като преминаха през серия танцови изпитания по време на формата.

Припомняме, че преди месеци 16 звездни личности от шоубизнеса, културата и спорта се впуснаха в дебрите на ритъма на самбата, валса и тангото. Това бяха Неделя Щонова, Натали Трифонова,DARA, Емануела, Mила Роберт, Нона Йотова, Боряна Баташова, Ивет Горанова, Филип Буков, Даниел Пеев-Дънди, Папи Ханс, Валери Григоров, Емрах Стораро, Виктор Стоянов, Серафим Тодоров и  Свилен Ноев.

Сред серия от предизвикателства обаче победителите са само двама - Неделя и Атанас.

Форматът  Dancing Stars” е създаден през 2004 г. и бързо се превръща в световен феномен, който се реализира в 61 държави по света, сред които Австралия, САЩ, Индия, както и в много европейски страни. В САЩ популярното шоу е носител на 18 награди „Еми“ в категориите режисура, кинематография и костюми, а през 2021 г. за най-добра хореография за риалити програма. Във Великобритания печели „Златна роза“ за най-добро вариететно шоу за 2007 г., като се състезава с риалити програми от още 12 страни.