47-годишният американски музикант Илайджа Блу Олман се обяви срещу майка си, 77-годишната певица Шер , която се опитва да му възложи попечителство. 

Синът на певицата е сигурен, че все още няма причина за това, пише People. В изявлението най-малкият наследник на Шер твърди, че певицата няма право да контролира живота му, тъй като той е независим човек и освен това се ожени през 2013 г.

Илайджа Блу Алман също отбеляза, че въпреки че се бори с пристрастяването към незаконни вещества, той е психически здрав.

Шер със сина сиЦял екран
Шер със сина си Снимка: Getty Images

„Майка ми е на 77 години и ще бъде на 78, когато се гледа делото. Виждал съм я да страда от депресия в миналото и не вярвам, че е в състояние да вземе правилни решения относно моето имущество“, каза музикантът.

Синът на ШерЦял екран
Синът на Шер Снимка: Getty

По-рано Шер твърдеше, че нейният наследник не може да се грижи за себе си поради тежка злоупотреба с вещества и психични проблеми.

Адвокатът на певицата, Габриел Видал, каза, че Илайджа Блу, въпреки трезвостта си, все още страда от "периоди на психоза" и временното попечителство е необходимо за защита на "активите". Тя добави, че синът на Шер сега се лекува от "лекар, който не е лекар".

Междувременно Илайджа Блу Алман отбеляза, че ако има нужда от настойник, ще се обърне към съпругата си.

Шер реши да постави сина си под настойничество поради психични проблеми