57-годишният американски супермодел Синди Крауфорд бе забелязана да излиза от ресторант в Малибу. Папараци са уловили момента, в който супермоделът от 90-те е направила смешна физиономия. За това пише Daily Mail.

Съпругата на Ранди Гербер винаги е изглеждала страхотно, но понякога обича и знае как да се смее на себе си. На папарашкия кадър се вижда как тя повдига вежди и прехапва долната си устна, докато стои на паркинг с приятели.

За късната вечеря Крауфорд е била облечена с елегантен син блейзър, риза на бели и сини райета, която тя е пъхнала в дънки с кафяв колан.

Тя е допълнила визията си с дамска чанта и лилава подаръчна торбичка, а в ръцете си е носила картонен кашон.

Основателката на "Meaningful Beauty" е била без капка грим, а тъмната й коса е била пусната.

Ким Кардашиян купи вилата на Синди Крауфорд в Малибу за 70 млн. долара СНИМКИ

В края на май топмоделът Синди Крауфорд и съпругът й Ранди Гербер отпразнуваха 25 години брак. По повод годишнината им Крауфорд сподели снимки от сватбата и написа:

"На днешния ден преди 25 години Ранди и аз се оженихме в Ocean Club на Бахамите. Беше перфектната сватба, прекарахме един прекрасен уикенд, заобиколени от семейство и приятели, празнувайки любовта ни един към друг. Бих го направил отново на секундата. Искам да поздравя „нас“, че направихме 25 години заедно. Бяхме благословени по толкова много начини, особено с нашите две деца. Наясно съм, че въпреки всички хубави моменти, животът е пълен с възходи и падения, с предизвикателства. Гордея се с начина, по който двамата навигираме живота си заедно – търсейки сила и спокойствие един в друг. През цялото време си най-добрият ми приятел и моята скала. Не мога да си представя живота без теб."

Превод: GlasNews.bg