Американската актриса Скарлет Йохансон призна, че не спазва строги диети и си позволява да изпие чаша вино вечер. Навиците, които помагат за поддържане на привлекателна фигура, разкри звездата на Marvel в подкаста Him&Her.

Йохансон, която е една от най-скъпо платените актриси в Холивуд, призна, че тя, както и други холивудски знаменитости, които познава, няма специална тайна за здраве и благополучие.

„Лично аз смятам, че физическата активност ми помага да остана здрава. Тренирам възможно най-често“, споделя 38-годишната актриса.

Йохансон казва, че тренира пет пъти седмично, докато работи върху филм, и два до три пъти между снимките.

Тя споделя още, че любимата й дейност сега е пилатес, въпреки че преди няколко години актрисата предпочиташе силови тренировки.

Какви са рисковете от вманиачаването по здравословното хранене

Йохансон припомни, че по време на снимките на "Avengers: Endgame" през 2019 г. е стартирала деня си с лицеви опори с тежести и мъртва тяга със 110 килограма.

Актрисата добави, че не спазва диети и нарушава някои правила за здравословно хранене.

„Ям твърде късно. Обичам да пия чаша вино в края на деня. И не мога да се придържам към някаква луда диета, освен ако някой не ми готви“, призна актрисата.

Тя отбеляза, че непоследователният график на съня и храненето се дължи на факта, че тя отглежда две деца, най-малкото от които все още няма две години.

Вижте какъв алкохол можете да пиете, ако сте на диета

Превод: GlasNews.bg