Приключила ли е любовната приказка на Благой и Полина?

Родните медии гърмят от новината за раздялата на Благой Георгиев с момичето, за което се ожени на 25 юни във Велинград. Новината идва като гръм от ясно небе за най-върлите последователи на двойката. Твърди се, че те са прекратили отношенията си преди дни, а инициатор на края на връзката била Полина Спасова.

Двамата не са потвърдили официално тази информация, а бърза проверка на GlasNews.bg установи, че Джийзъса не е изтрил снимките, на които позира с красавицата. Относно Полина Спасова - нея не я откриваме в Инстаграм, вероятно е закрила акаунта си. Любопитно - след раздялата с плеймейтката Златка Райкова, Благо побърза да изтрие всички общи снимки с нея.

Сватба или брадва?

Да припомним, че бившият футболист Благой Георгиев се ожени за своята приятелка Полина Спасова през юни в хотел в родния за красавицата Велинград. Тя изрази своята любов към Благой, като преди време татуира на ръката си две сърца и неговото име. Кумове на двойката бяха Николай и Кристина Арсови. Бони и Тони Стораро вдигнаха градуса на настроението, а водещ на партито бе диджеят Теди Джорджо.

Да се усмихнем

Предлагаме Ви да прочетете коментари от мрежата по повод информацията за раздялата на Благо и Поли:

"Ке го терат от Гинес скоро време, така ми се струва"

"Ммммооооляяяяя?!!?!! ГЕРБ победители, а сега и това. Аре стига, де"

"До края на годината има време за още един брак"

"И какво сега, трябва да се правим на изненадани ли?!"

"Ееее, пак много издържаха де"

"Тц, тц, поне едно дете да му беше родила..."

"След изборния ден и това нещастие настъпи. Какво се случва в тази държава?"

Благой Георгиев и новата му половинка почиват на Бали СНИМКИ

При бившата на Благой всичко върви по мед и масло

Преди дни Златка Райкова отпразнува рождения ден на сина си с тематично парти на миньоните. Благойчо навърши 3 години, а радостната му майка беше поканила много гости на красиво украсеното детско празненство. Бившият футболист Благой Георгиев не присъства на партито, но новият на Райкова Карен Хачатрян уважи тържеството.

По-влюбена от всякога изглежда Златка Райкова. С Карен не спират да демонстрират любовта си в социалните мрежи.

Ето кой смени Джизъса в леглото на Златка Райкова СНИМКИ