Бившият гримьор на Меган Маркъл Даниел Мартин похвали херцогинята на Съсекс за визията й в Нигерия и разкри два трика, които използва, когато се гримира.

Херцогинята на Съсекс наскоро посети Нигерия със съпруга си принц Хари и показа разнообразие от цветни и елегантни визии. Даниел Мартин, който работи с Меган от сватбата й с Хари през 2018 г. до 2022 г., отбеляза, че бившата актриса от Suits „познава лицето си много добре“, съобщава Us Weekly. По негово мнение тя сама си е направила грима и прическа по време на това пътуване. 

„Чувствам, че когато не съм с нея, тя има повече място за игра. Мисля, че е забавно, когато я видиш в Нигерия сега. Няма стилист, няма фризьор. Тя прави всичко сама и работи добре. Тя познава себе си толкова добре“, сподели Даниел.

Принц Хари, Меган Маркъл, хора, колиЦял екран
Принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия Снимка: Getty

Експертът каза, че преди това е дал на Меган няколко полезни техники, които са й помогнали да създава сама такива безупречни образи. Съпругата на принц Хари акцентира върху два ключови детайла в грима: руж и големи вежди.

"Искам да кажа, тя харесва малко руж. Харесва бузите. Харесва големите вежди", каза Мартин. Въпреки че Даниел не работи с Меган от почти две години, те продължават да "поддържат постоянен контакт". Мартин, оценявайки различните образи на херцогинята, говори одобрително за нейния „собствен блясък“.