Вътрешен човек разкри нови подробности за състоянието на Кейт Мидълтън.

Принцесата на Уелс се чувства много по-добре след лечението. Според източници най-лошото е минало, пише Vanity Fair.

„Голямо облекчение е, че тя понася добре лечението и всъщност се чувства много по-добре“, отбелязва вътрешният човек.

Най-голямата опора на Катрин Мидълтън беше нейното семейство - съпругът й Уилям, родителите Карол и Майкъл, сестрата Пипа и брат й Джеймс.

"Разбира се, това е много труден и тревожен период. Всички се обединиха около нея - Уилям, родителите й, сестра й и брат й", добави източникът.

Кейт МидълтънЦял екран
Кейт Мидълтън 

Бъдещата кралица на Великобритания призна публично на 22 март 2024 г., че е в ранен етап на превантивна химиотерапия, която започна в края на февруари, и каза, че е отделила време да обясни състоянието си на трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

„Бяха невероятно трудни няколко месеца за цялото ни семейство, но имах фантастичен медицински екип, който се грижеше много за мен, за което съм много благодарна“, каза принцесата, която претърпя коремна операция през януари тази година.

Кейт Мидълтън и принц Уилям с децаЦял екран
Кейт Мидълтън и принц Уилям с децата

Все още не е известно кога Кейт Мидълтън ще се върне на работа. Първоначално се съобщаваше за датата след Великден. Сега вътрешни хора казват, че съпругата на принц Уилям може да не се очаква публично до края на 2024 г.

Кейт Мидълтън няма да се появява публично до края на годината

Стана известно с кого ще замени Чарлз III Кейт Мидълтън