48-годишната британска дизайнерка и певица Виктория Бекъм съобщи в профила си в Instagram, че наскоро се е подложила на лазерен ресърфъсинг на лицето при пластичен хирург в Лос Анджелис. За това пише Daily Mail.

Лазерният ресърфейсинг е усъвършенствано лечение за подмладяване на кожата, което има за цел премахване на фини линии, бръчки, стягане на кожата и изравняване на тена на кожата.

Виктория разказа за нехирургичното си лечение във видео с лекаря, където той я увери, че тя "буквално няма да остарее".

Говорейки за процедурата на Виктория, той каза: „Искам да кажа, че не само гледаме да върнем времето назад, ние го спираме сега. Така че буквално вече не остаряваш.“

Според оценки за 2020 г. на Американското дружество на пластичните хирурзи, средната цена на лазерното възстановяване на кожата е около $2509 за аблативно и $1445 за неаблативно.

Бекъм чака 12 ч на опашка, за да се прости с кралицата, яде чипс и понички ВИДЕО

Д-р Гавами казва, че е дал комбинация от полуаблативно лечение, при което повърхността на кожата е леко травматизирана, за да се регенерира, както и светлинна терапия за премахване на червени петна и пигменти.

Виктория сподели, че е била толкова впечатлена от първата си лазерна процедура, че се надява наред с радиочестотната терапия да има още една.

„Начинът, по който кожата ми изглеждаше след последното лечение, никога не е изглеждала по-добре. Ето защо казах, че искам да направя повече процедури“, каза тя.

Преди да говори за лечението, Виктория сподели и как се грижи за кожата си, като се храни правилно, спортува редовно и избягва дехидратацията.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Превод: GlasNews.bg