„Радвам се, че спечелих първия сезон на "Ергенът“. Бях сигурна, че Виктор ще избере Александра, но нещата се развиха по друг начин. Поласкана съм, че получих последната роза“ – сподели Виктория Капитонова в „Преди обед“.

Тя придоби известност и с участието си в MasterChef, като още тогава бе определена като хитруша.

„Наричат ме хитруша вероятно, защото успявам с говорене, интонация и погледи да стигна до това, което искам. Понякога и играя, признавам си го“ – заяви Виктория през смях.

Виктория коментира и конфликта си с Александра.

„Там изпадаш в крайни състояния, защото нямаш други социални контакти. Не мога да кажа, че това, което видях на екрана, съм точно аз. Никога не бих изпаднала в такава агресия в реалния живот, защото можеш да си тръгнеш. В риалитито няма как да си тръгнеш. Излях чашата с джин, защото исках да сложа точка на разговора с Александра. Сега по-скоро съжалявам за този момент. Не е красиво и не ми отива, но се случи. Бих се извинила на Александра. Нямам лоши чувства към никого, това е игра, шоу и каквото се е случило, трябва да си остане там“ – призна Виктория.

Абитуриент се уреди! Участничка от "Ергенът" му стана дама

Тя допълни, че, ако има работен ангажимент с Александра, ще го изпълни.

„Ние сме професионалисти. Беше редно да има някакво шоу. Гледах подобни предавания от други държави и видях кое е интересно и кое не. Разбрах, че, ако стоя на едно място и спестявам емоциите, няма да е атрактивно. Малко прекалих, разбира се“ – каза Виктория, смеейки се.

Избраница на "Ергенът" даде съвет на украинците, които искат да избягат от войната