В началото на април т.г. поп певицата Антоанета Добрева, по-позната като Нети, разказа за неочаквания обрат в своята житейска история, преобърнал из основи нейното битие.

Тя разкри, че след смъртта на жената, която до онзи момент е считала за своя биологична майка, натъквайки се на документ, съвсем случайно е разбрала, че всъщност е осиновена.

Това обаче не е единственото й откритие, защото впоследствие се оказва, че изпълнителката на "Луната спи" има и сестра, която е популярно лице от малкия екран, а именно водещата на "Тази събота и неделя" - Александра Кръстева.

Няма съмнение, че последвалата им среща е била истински празник, наситен със силни емоции, но сега двете имат още един хубав повод, който да отбележат, защото през уикенда къдрокосата брюнетка официално се врече в любов на своята дългогодишна половинка Владислав Стоянов.

Двамата си казаха заветното "Да" на романтична церемония пред очите на най-близките си хора, състояла в построения около 1810 г. храм "Успение Богородично". Събитието се проведе в много тесен кръг, без излишен шум.

Часове преди церемонията Нети сподели в Instagram снимка с Алекс, обявявайки, че остават само няколко часа докато тя размени клетви със своя избраник.

Самата Кръстева пък отбеляза важното събитие с кадър, показващ табелка с надпис "Семейство Стоянови".