Станаха известни нови подробности от скандала, който се разрази около Шон “Диди” Комбс. Този път той беше обвинен в тайно заснемане на няколко известни личности и водещи политици.

Според RadarOnline.com 47-годишната певица Джагуар Райт е посочила няколко влиятелни личности, на които според нея са били изпращани копия от записи от партитата на Diddy's Freak Off. Освен това тя обвини принц Хари и Меган Маркъл, както и техния „ексцентричен чичо“ принц Андрю, че имат връзки с Пи Диди.

Във видео, публикувано в TikTok след ареста на Диди, Райт каза: „Ще ви кажа кой според мен е на записите. Вярвам, че Барак Обама има записа. Знам, че Дженифър Лопес има няколко касети. Знам, че Бионсе има касета."

Райт, показвайки изображения на различни знаменитости, срещащи се с Диди във видеото си, добави: „Определено знам, че вероятно са рециклирали някои стари неща на Стиви Джей и Ив. Знам, че Дрейк има касета. Знам, че Риана има касета. Знам, че Крис Браун е на една от тези касети. Знам, че Трей Сонгз е бил поддържащ актьор в много откачени филми. Определено Ъшър."

Райт също така каза, че хората ще бъдат най-много "шокирани" от присъствието на политици и членове на кралското семейство във видеоклиповете за секс партита на Пи Диди.

„И все още се опитвам да разбера кога Хари и Меган ще бъдат честни за своята негласна лудост“, добави Райт.

Въпреки изявленията на Райт се смята, че 40-годишният Хари и 43-годишната Меган никога не са се срещали с Диди, въпреки че медиите твърдят обратното, публикувайки компрометиращи снимки на наследниците на кралското семейство.

Принц Хари и Пи Диди

Също така няма предположения, че някоя от фигурите, които тя назовава, е замесена в някакво нарушение.

За да обобщим, Холивуд беше разтърсен и много знаменитости бяха оставени да треперят от страх след ареста на Диди по федерални обвинения в сексуални престъпления на 16 септември.

Изнасилване пред камера, наркотици, секс партита: появи се нова жертва на рапъра Пи Диди

След обвинението му се появиха няколко снимки, видеоклипове и интервюта от и за скандалните партита на опозорения рапър, включително едно от 2011 г.

В поява през 2011 г. в Шоуто на Греъм Нортън, Диди каза, че се „надява“ принц Хари, 40, и принц Уилям, 42, да бъдат гости на едно от партитата му.

Откъс от шоуто на семейство Кардашиян за П. Диди обиколи интернет пространството

На 16 септември Шон Комбс беше арестуван по обвинения в сексуални престъпления, включително трафик на хора и участие в престъпна мрежа. След ареста му снимки и видеоклипове от партитата на рапъра, включително интервюта от преди десет години, започнаха активно да се разпространяват онлайн.

В едно такова интервю в Шоуто на Греъм Нортън, Диди изрази надеждата си, че принцовете Хари и Уилям един ден ще посетят някое от неговите партита.

Обект на дискусия станаха и откровенията на участниците в шоуто „В крак със семейство Кардашиян“. Клои Кардашиян си спомни, че веднъж присъствала на партито на Комбс, където по нейни думи „повечето хора бяха голи“.

„Качих се на самолета в 5:30 сутринта. Е, това парти... Мисля, че половината хора там бяха голи. Ще ви хареса“, призна звездата на сестрите Кортни в един от фрагментите на шоуто.

Тези думи бяха особено провокативни предвид обвиненията срещу Диди.

Аштън Къчър се тревожи за кариерата си заради скандала с P Diddy

Актьорът Аштън Къчър, дългогодишен приятел на Шон Комбс, също беше замесен в този скандал. Той е един от първите, получили призовка по делото срещу Комбс.

Къчър е сериозно притеснен за последствията за кариерата и репутацията си, вярвайки, че рапърът може да отиде на всичко, за да се защити.

„Аштън се притеснява, че Диди е способен да лъже за приятелите си в името на собственото си спасение“, отбеляза информиран източник на чуждестранни журналисти.

Актьорът се чувства предаден и измамен, а приятелството му с Диди сега е на преразглеждане. Според вътрешен човек Къчър ще ограничи контактите си и се доверява само на съпругата си, актрисата Мила Кунис.

Медиите научиха шокиращите факти от биографията на Пи Диди

Нека припомним, че първите обвинения срещу P. Diddy бяха повдигнати от бившата му приятелка Касандра Вентура през ноември 2023 г. В изявлението си Вентура твърди, че Комбс я е подлагал на сексуално и физическо насилие в продължение на няколко години. Тя заведе дело на 16 ноември, но делото беше уредено на следващия ден за значителна сума от 30 милиона долара.

След това както жени, така и мъже започнаха да се обръщат към рапъра с подобни обвинения, твърдейки, че Комбс ги принуждава да използват наркотици и да участват в сексуални действия с различни хора, докато записват всичко на видео. Шест месеца след началото на поредицата от обвинения федералните разследващи органи обявиха намерението си да разпитат всички ищци по делото.

През март резиденциите на Диди бяха претърсени в Маями и Лос Анджелис. По време на тези усилия следователите иззеха огнестрелни оръжия със заличени серийни номера, както и повече от 1000 бутилки бебешко олио и лубрикант. Представители на рапъра обясниха, че това е покупка на едро.

През май CNN пусна видео, показващо Комбс в акта на нападение на Касандра Вентура. В отговор той призна, че е "сбъркал" и че поведението му е "непростимо".

Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

На 17 септември Шон Комбс беше арестуван в Ню Йорк по подозрение в сексуален трафик, насилие и рекет. В обвинителния акт се твърди, че той е използвал влиянието си и „романтични връзки“, за да примами жените да правят секс на така наречените „специализирани партита“.

Според разследващите Комбс е укривал престъпната си дейност с помощта на помощници, охрана и персонал. Самият рапър не се призна за виновен по нито едно от обвиненията.

Ситуацията около Комбс доведе до полуконспиративни теории, които започнаха да се разпространяват в интернет. Според една от тях Диди, Бионсе и Джей Зи са били замесени в смъртта на звезди като Алия, Лявото око и Майкъл Джексън. Алия загина през 2001 г. в самолетна катастрофа, Лявото око (Лиза Лопес) почина през 2002 г. в автомобилна катастрофа, а Майкъл Джексън почина през 2009 г.