Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл бяха посочени сред най-големите губещи на годината от библията на индустрията The Hollywood Reporter.

Списанието публикува прегледа си за 2023 г., като отбеляза личностите, които триумфираха, но и онези, които не успяха да постигнат поставените цели.

Сред 11-те избрани като големите губещи на годината бяха херцогът и херцогинята на Съсекс, които бяха подигравани за техния "хленчещ документален филм за Netflix, хленчеща биография (Spare - дори заглавието е нацупено) и инертен подкаст."

Подкастът на Меган, "Archetypes", пък беше премахнат от Spotify през юни след само един сезон.

Знаменитостите, които напуснаха този свят през 2023 г.

Ръководителят на подкаст иновациите и монетизацията на Spotify, Бил Симънс, нарече двойката "измамници" след края на многогодишната им сделка за 20 милиона долара.

Според списанието двойката е "избягала от живота на церемониална обществена служба, за да осребри статута си на знаменитости в Щатите", но не успя да се позлати достатъчно, пише Dir.bg.

 "Марката Хари и Меган се превърна в лицемерен балон, който просто молеше да бъде спукан - и "Саут Парк" беше щифтът", пише списанието.

През март "Саут Парк" осмя двойката с епизод, озаглавен "World-Wide Privacy Tour", който разяри двойката заради твърденията, че намират намесата на медиите за твърде интензивна, но след това търсят светлината на прожекторите.

Към двойката в списъка на "губещите" се присъединиха филмите на Марвел, франчайзът "Писък", проблемният актьор Езра Милър и Дисни.

Шампионът Пламен Пенев е загиналият при гонката с полицаи