Плеймейтката съобщи новината с редица от сторита в своя Инстаграм акаунт.

Златка Райкова и Карен Хачатрян се сгодиха. Това се случи на романтичната им почивка на гръцкия остров Миконос. Русокосата изкусителка публикува редица от сторита и именно с тях съобщи новината. По-късно пък пусна и снимка, на която виждаме отрупана с рози и подаръци спалня. Вижда се и годежният пръстен, а под фотото Злати е написала: "Казах ДА".

Под снимката заваляха честитки от близки на семейството и от последователите на Злати. Сред тях се открояват пожеланията на фризьора Момчил Спасов, певицата Преслава, фотографа на звездите - Георги Малев. "Честито" написаха и други родни моделки. 

Златка и Карен са заедно от пролетта на тази година, но явно нещата при тях се развиват бързо. Вечерта, в която са се сгодили, е започнала в скъпарски морски ресторант и е продължила в хотелска стая.

Да припомним, че преди четири години Златка каза "Да" и на друг свой бивш - ММА боецът Георги Валентинов. Тогава плеймейтката участваше в телевизионно предаване, в чийто ефир се разигра заветната сцена. Валентинов падна на коляно на сцената на "Като две капки вода" и Райкова нямаше как да откаже.

Сега всички се питат - щe последва ли Златка примера на бившия си Благой Георгиев и ще вдигнат ли сватба с Карен. Припомняме, че Джийзъса преди няколко месеца мина под венчилото с новата си любов - Полина.

Благо и Полина опровергаха слуховете СНИМКА

Ето кой смени Джизъса в леглото на Златка Райкова СНИМКИ

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova)