44-годишната Шанън Колинс, известна още като "сестрата във фитнеса" в Instagram, често споделя съвети за фитнес онлайн. Наскоро тя разкри най-добрите си тайни, които могат да помогнат на хората да се тонизират и да се чувстват страхотно. 

На 35 жената изглеждаше съвсем различно, защото по това време не следеше диетата си. Тя призна, че похапва пица за вкъщи почти всеки ден и пие половин бутилка вино няколко пъти седмично. Наскоро Шанън разказа колко много се е променил животът й след отказването от лошите навици. Според нея тя трябваше да се научи да бъде по-последователна и да прави неща, които наистина биха допринесли за нейния напредък.

Жената даде съвети как да отслабнете бързо, наднормено тегло, помпане на корема, фитнес, диета, правилно хранене, здравеЦял екран
Шанън разказа колко много се е променил животът й след отказването от лошите навици Снимка: thegymnurse/Instagram

Жената също се възползвала много от храната, от която получавала удовлетворение, и от приготвянето на храна. Освен това Шанън каза, че не трябва да довеждате всичко до крайност, независимо дали става въпрос за упражнения или диета. Също така трябва да зададете реалистични очаквания и да си поставите малки цели, за да постигнете желания резултат с течение на времето.

„В никакъв конкретен ред! Ключът е да се подготвите за успех и да не се поставяте в положение, в което да се обезсърчите и разочаровате. Това идва от реалистични очаквания и разумни цели. Да поставите целия свят на раменете си и след това да се разстроите когато... Ако не се получи, не е честно към вас. Разочарованието ви кара да се откажете и да напуснете. Напускането не ни доближава до мястото, където искаме да бъдем. Голяма част от моята увереност и успех дойде от това, че изпълних обещанията, които си дадох. Това се случи, защото не вдигнах летвата твърде високо и си поставих малки, постижими цели. Не направих всичко наведнъж", написа жената в Instagram.