Луис Кели поръча торта за 24-ия рожден ден на съпругата си Андреа Камила. Трябваше да е бляскав десерт във формата на сърце, но нещо се обърка. Мъжът показа разопаковането на тортата на страницата си в TikTok.

„Чувствам се така, сякаш развалих рождения ден на жена си“, каза разплакан Луис, без да скрие разочарованието си от това, което видя на кадъра.

Първо, блогърът показа на зрителите сложна розова торта във формата на сърце, която намерил като шаблон за пекар в Pinterest. След това, в последните секунди на клипа, той демонстрира какво е получил в крайна сметка. Това е тромаво, химически розово творение, украсено с произволни панделки, златно покритие, метални бонбонени топки и негодни за консумация пеперуди.

"145 долара в канализацията. Единственото нещо, което тя поиска като подарък днес, беше сладка торта, за да може да се снима с нея. Сега не мога да помогна", написа разстроеният мъж.

Десертът от моркови, който Кели поръча, имаше за цел да напомни на жена му за един от етажите на сватбената им торта, тъй като двойката ще празнува първата си годишнина на 13 януари.

Персонализирана торта, десерт, подарък за рожден ден, любопитства, вицове, видеоклипове, тенденции в TikTokЦял екран
Блогърът остана разочарован, когато разопакова тортата Снимка: TikTok

Видеото му бързо стана вирусно, събирайки повече от 31 милиона гледания в Instagram и още 3,8 милиона в TikTok, както и хиляди коментари, харесвания и споделяния.

  • "Не плачи, тя ще разбере всичко"
  • „О, Боже, тази ягодова свещ ме уби.“
  • „Ягодовата свещ е сладка – тя ще я хареса.“
  • „Опитайте я и всичко е наред!“
  • „Може би можете да купите цветя и да покриете тортата с тях?“

Блогърът в коментар за Today каза, че не е поискал възстановяване на парите от пекаря, той просто се е „усмихнал, платил, благодарил и си тръгнал“.

„Взех тортата вечерта, така че не успях да я разгледам добре веднага. Но погледнато назад, вероятно си заслужаваше да я разгледам“, казва Луис.

Между другото, съпрузите инфлуенсъри прекарват шест месеца в годината в пътуване, а останалото време в Пуерто Рико със семейството на Камила. Именно там мъжът закупил тази вече „вирусна“ торта.

@andreaandlewis tryna find the positives… #cakedisaster #birthday #andreaandlewis #greenscreen ♬ original sound - Andrea & Lewis