Ванеса Мура, 29-годишен модел от Бразилия, реши да създаде аромат, използвайки собствената си пот, за да привлече мъжкото внимание. 

През 2021 г. момичето представи първия си флакон за парфюм. Тя отбеляза, че е забелязала как мъжете реагират на естествената миризма на тялото й и решила да използва нейната пот като основа за създаване на аромат.

„Исках да създам свой собствен аромат с нотки на моя естествен аромат, който бившият ми и сегашният ми приятел казват, че е секси и енергизиращ“, каза моделът.

Във всяка бутилка парфюм момичето добавя осем милилитра от потта си, съобщава The Mirror. В допълнение към това, ароматът съдържа плодови нотки на мандарина, бергамот и розов пипер.

Модел, парфюм, парфюм, Ванеса Мура, миризмата на потцял екран
Ванеса твърди, че този аромат е "перфектният аромат за срещи" 

"В допълнение към плодовите нотки на мандарина, бергамот и розов пипер, парфюмът ми има специално, супер интимно докосване: моята пот. Това е смесица от страст и мистерия", разкри тайната си Моура.

Ванеса твърди, че този аромат е "перфектният парфюм за срещи", защото кожата й има естествен секси аромат.

Феновете на модела вече са закупили парфюма й и много от тях, твърди тя, отбелязват, че ароматът наистина привлича противоположния пол. Според момичето един от нейните абонати е получил покана за среща от колега по работа няколко дни по-късно.

Превод: GlasNews