38-годишната британска певица Брокард, която твърди, че се е омъжила за призрак миналата година, се обърна към медиум за брачен съвет. Сега тя обмисля екзорсизъм, защото нейният „призрачен“ съпруг превръщал живота й в „ад“.  

На Хелоуин през 2022 г. британката се „омъжила“ за призрака Едуардо, съобщава Ladbible. Тя каза, че го е срещнала само преди пет месеца и още тогава се е омъжила за него. Сега певицата съжалява за това решение заради постоянния му "тормоз".

Момичето казва, че не иска повече да бъде омъжена за своя „съпруг“, за когото твърди, че е призрак на викториански войник, но той не иска да я пусне.

певец, брокард, британец, рокер, селфицял екран
Момиче твърди, че съпругът й е "призракът на викториански войник" Снимка: Instagram/Brocarde

Жената изразила желание да се обърне към екзорсист, за да се отърве най-накрая от „досадния си избраник“.

"Аз съм на предела на силите си. Не искам да призная поражение, но ми се струва, че бракът с призрак не работи", призна Брокард.

Британката каза, че през последните няколко месеца е изпаднала в дълбока депресия и смята, че Едуардо я измъчва, защото е недоволен, че тя иска да го напусне.

Момичето, с помощта на медиум, казала на своя мъж-призрак „да спре да приема връзката им толкова на сериозно“. Резултатът от това обаче е, че той започнал да я "дебне", прибягвайки до използването на "виковете на плачещо дете".

певец, брокард, британски, рокер, сватба, церемония,цял екранСнимка: Instagram/Brocarde

Певицата твърди, че не е вярвала в свръхестественото, преди да срещне съпруга си в спалнята.

Превод: GlasNews