Принц Хари днес обвини кралското семейство, че „лъже, за да защити брат му“ и твърди, че той и Меган са били жертви на „институционално малтретиране“ в нов трейлър за техния сериал Netflix, пише Dailymail.


Сред серия разгорещени коментари, които загатват, че следващите три епизода от филма ще бъдат най-пикантните досега, херцогинята на Съсекс добавя: „Не бях хвърлена на вълците, бях нахранена с вълците“.

Припомняме, че още пускането на първия трейлър на документалния филм "Хари и Меган" от Netflix разгневи британците и фенове на кралското семейство настояват Чарлз III да лиши принц Хари и Меган Маркъл от титлата херцог и херцогиня на Съсекс. Те са сигурни, че бъдещата лента ще удари британското кралско семейство и по този начин непокорният принц решил да отмъсти на близките си за всички стари обиди, пише Daily Star.

Първоначално беше казано, че първата част на филма ще покаже любовната история на принца и бившата актриса. Въпреки това, вече от кадрите, които се появиха в мрежата, може да се съди, че съпрузите, които се отказаха от кралските си задължения през 2020 г., няма да пропуснат да си припомнят високопоставени роднини, а и медиите също ще го получат.

Как точно са се запознали Хари и Меган?


„Лицемери! Те искат да унищожат кралското семейство, но нямат нищо против да имат титли и да жънат наградите. Крал Чарлз трябва да ги лиши от титлите им!“ Ще бъдете унищожени от двама души, притежаващи британски кралски титли, „Това е напълно координирано, всичко е погрешно и вярвам, че забавянето с този филм е, защото те трябваше да се уверят, че кралицата ще умре, за да причинят максимални щети на останалата част от кралското семейство “, коментираха те в Twitter.

Нови любопитни подробности за връзката на на Хари и Меган бяга разкрити документална поредица на Netflix, посветена на двойката. Те споделят как са се запознали - това се случило в Instagram.

"Преглеждах новините и видях снимка на Меган с далечен познат, на която си бяха направили Snapchat", разкри Хари в първия епизод от сериала, озаглавен "Хари и Меган".

Принц Уилям: Гарет, Хари и целият отбор и щаб на Англия, страдаме с вас