Адвокатът и журналист Алехандра Мариса Родригес от Аржентина наскоро спечели титлата Мис Буенос Айрес и се класира за конкурса за красота Мис Аржентина. Моделът изненада всички с младостта си, въпреки че наскоро отпразнува 60-ия си рожден ден.

След победата си Алехандра стана звезда в латиноамериканските социални мрежи, където постиженията й се наричат ​​„просто нереални“.

Говорейки за външния си вид и как успява да изглежда толкова добре в зряла възраст, жената отбеляза, че тренира три пъти седмично, практикува периодично гладуване, опитва се да се храни здравословно и също така използва висококачествени кремове за кожа.

„Горда съм, че спечелих титлата Мис Буенос Айрес 2024. Искам да покажа на всички жени, че красотата няма възраст и че можем да преодолеем бариерите. Тренирах много, работих върху самочувствието си и подобрих уменията си, за да покажа, че жените нямат граници на възможностите“, каза Родригес на сцената, добавяйки, че е решена да се състезава за короната на Мис Аржентина Вселена 2024, пише La Nation.

Мис Буенос Айрес, Аржентина, конкурси за красота, младост, външен вид, снимка, Алехандра Мариса РодригесЦял екран
Жената изненада всички с младежкия си вид, въпреки че наскоро отпразнува 60-ия си рожден ден Снимка: La Nation
Мис Буенос Айрес, Аржентина, конкурси за красота, младост, външен вид, снимка, Алехандра Мариса РодригесЦял екран

Между другото, миналата година конкурсът за красота Мис Вселена стана по-приобщаващ, като премахна възрастовата граница, която беше в сила от 1958 г. Сега в състезанието могат да участват не само жени на възраст от 18 до 28 години, но и по-възрастни.