Бавачката на децата на принца и принцесата на Уелс, 52-годишната Мария Тереза ​​Турион Борало, е известна личност, но много непублична. Въпреки факта, че отглежда наследниците на трона, жената стои на заден план от медиите, така че всяка нейна поява на публично място се превръща в истинска новина. Тази година тя и кралската двойка посетиха Trooping the Color.

Мери беше заснета да снима с телефона си Кейт и трите й деца, чакащи да се качат на кралската карета преди началото на парада.

На снимките, направени в Бъкингамския дворец, жената изглежда елегантна в тъмна рокля, която е съчетала с кремаво сако и подходяща шапка, пише Hello. Тоалетът й беше невероятно подобен на този, който носеше по време на тържествата по случай коронацията на крал Чарлз. Испанската бавачка е била до семейството на Уилям и Кейт за всеки специален повод и събитие, включително погребението на покойната кралица и коронацията на новия монарх и съпругата му.

Мария Тереза ​​Турион Борало стана бавачка на принц Джордж, когато той беше на шест месеца. Принц Уилям и Кейт никога не са говорили за бавачката си и само потвърдиха, че тя работи за тях в кратко изявление, публикувано през 2014 г., след като тя беше снимана да бута количката на принц Джордж през Хайд Парк. Жената придружаваше двойката на кралска обиколка на Нова Зеландия и Австралия.

Мария е учила в Norland College, колеж за медицински сестри в Бат, чиито възпитаници работят за някои от най-богатите семейства. Преди да стане кралска бавачка, тя е работила с други известни семейства от висшето общество. Именно оттам семейство Кеймбридж разбират за нея и я наемат.

Мария Тереза ​​Турион Боралоцял екран
Наричат ​​Мария "испанската супербавачка" Снимка: Getty

„Тя не е омъжена и няма гадже, тъй като животът й е изцяло посветен на семейството, с което работи“, казаха запознати пред пресата.

Освен принц Джордж, Мария отглежда сестра му принцеса Шарлот и принц Луи.

Мария Тереза ​​Турион Борало принц Джорджцял екран
Бавачката с малкия принц Джордж Снимка: Getty