Кари Джонсън, докато съпругът й, бивш министър-председател на Великобритания, се занимава с политика, отглежда деца и присъства на купони. Наскоро тя присъства на шотландската сватба на приятел, пише Daily Mail.

Кари Джонсън сподели поредица от снимки от сватбеното тържество на нейната приятелка зъболекар Шейд Зарбалиан и нейния съпруг Морей Грант, изпълнителен директор на технологична компания.

Кари Джонсън, Кари Саймъндс.  сватба на кари джонсънцял екран
Кари Джонсън отиде на сватбата на приятелка Снимка: Instagram carrielbjohnson

Всички шаферки бяха в тъмнозелени вечерни рокли и Кари не беше изключение.

„Беше забавно“, написа Кари под поредицата от кадри. Сватбата се състоя в имението Ботли в Съри, построено през 1790 г.

 

"Беше специален ден - сватбата на моята красива приятелка и нейното шотландско парче. Пожелавам ви и на двамата щастие за цял живот. Благодаря ви, че ме избрахте за своя шаферка", написа Кари. Която, между другото, така и не показа снимка от собствената си сватба с Борис Джонсън.

Припомняме, че Кари Саймъндс стана третата съпруга на Борис Джонсън. По време на пандемията от коронавирус през 2021 г. те се ожениха тайно в Уестминстърското абатство.

Джонсън става вторият британски министър-председател, който се жени, докато е на поста, след брака на лорд Ливърпул с Мери Честър през 1822 г.

Година по-късно беше уредено истинско сватбено тържество. И учудващо малко се знае за него. Дори не се знае каква рокля е избрала за сватбата Кари, любителка на марковите тоалети.

 
Превод: GlasNews