В САЩ две жени на бензиностанция се опитаха да заредят с бензин електрически автомобил Tesla Model 3. Друг шофьор се опита да им помогне, но те не го послушаха. Видеото е публикувано в YouTube канала RED Delta.

Въпреки факта, че електрическите автомобили наводниха цялата планета, все още има хора, които не са готови за тях. Например тези две американки, които не разбират как работят електрическите коли.

Жените дълго търсиха капак на резервоара за бензин на Tesla Model 3. Първо се опитаха да го напълнят с бензин през резервоара за миене на предното стъкло.

Случаен шофьор, който започнал да снима, казва на жените, че колата им е електрическа, така че не се нуждае от гориво. След което те започват да спорят и продължават да търсят капачката на резервоара.

Американките намериха порт за зареждане в задната част на колата. Те обаче решиха, че това е ненужен конектор, така че го игнорираха.

В края на видеото жените все пак решиха да налеят бензин в резервоара за миене на предното стъкло. Как завършва всичко това, остава тайна...

Посмейте се: