26-годишната българка Андреа Иванова, която има "най-големите устни в света", наскоро си постави допълнителни инжекции с филъри в устните и други части на лицето си. Въпреки че лекарите предупреждават за опасностите от подобни процедури, момичето се стреми да запази младостта си по този начин. 

Настоящият хирург на блогърката й предложил нова процедура за £437, като я нарече "много важна" за предотвратяване на бръчките. Андреа сподели, че е инжектирала разтворимо вещество от двете страни на носа си, за да не изглежда „състарена“ и да „запази младо лице“.

„Лекарят ми каза, че е много важно да се инжектира филър в определени зони на лицето, ако това не се направи, с годините кожата ще изглежда по-стара, защото веществото се натрупва от двете страни, което води до появата на бръчки. Тези зони се нуждаят от хидратация и инжекции за поддържане на свежест и младост”, обясни Иванова, цитирана от Mail Online.

Андреа Иванова от България, най-големите устни в света. красота, външен вид, козметични процедури, трансформация, снимки, любопитноЦял екран
Андреа Иванова продължава да експериментира с външния си вид Снимка: instagram.com/andrea88476

Момичето забелязало, че назолабиалните бръчки по лицето й се задълбочили още преди да си направи уголемяване на устните, затова решила да го поправи.

„Моят лекар е загрижен за тъканна некроза на устните ми, но докато внимавам, ще се оправя“, добави тя.

Българката призна, че след инжекциите й е трудно да се усмихва, трябва да избягва резки движения на лицето си, за да не нарани местата, където са поставени инжекциите, както и да пие много вода, тъй като хиалуроновата киселина действа като гъба.

Андреа Иванова от България, най-големите устни в света. красота, външен вид, козметични процедури, трансформация, снимки, любопитноЦял екран
Момичето забелязало, че назолабиалните бръчки по лицето й се задълбочили още преди да си направи уголемяване на устните Снимка: instagram.com/andrea88476

В опит да постигне желаната визия, Иванова наскоро си направи още шест козметични процедури за един ден като „експеримент“, като за това похарчи £830. По-специално, тя разшири и удължи брадичката си и коригира формата на челюстта и скулите си.

Българското Барби се подложи на 6 процедури за един ден

За да извърши толкова многобройни манипулации, Андреа трябваше да се обърне към хирург в Германия, тъй като нейният лекар отказа да направи това поради опасения за безопасността на пациента.

„Сега ме боли цялото лице, особено челюстта и брадичката ми. Трудно ми е да се усмихвам от болката в скулите и усещането за стягане по цялото лице“, призна блогърката, която очевидно няма намерение да спре дотук и се стреми да „подобри“ допълнително външния ви вид.

Преди това Андреа Иванова похарчи повече от £20 000 за филъри за устни.

Андреа Иванова от България, най-големите устни в света. красота, външен вид, козметични процедури, трансформация, снимки, любопитноЦял екран
Андреа преди уголемяване на устните и сега Снимка: instagram.com/andrea88476
 

Daily Mail впечатлени от българката с най-големите устни, какво следва за нея? СНИМКИ