Млад мъж е претърпял инцидент по-рано днес в Пловдив. По думите му лека кола го  блъска на пешеходна пътека до кръгово кръстовище, докато бута е-тротинетката си. Шофьорка на черна „Киа“ не видяла мъжа и той се озовал на капака на колата ѝ.

Получил леко натъртване на крака, но е добре. Това, което му прави впечатление, е, че никой от свидетелите не опитал да помогне. Той разказва за случилото се, за да успокои водачката на виновната кола.

Да пазим тротинеткаджията! Това ли следва? ВИДЕО

Ето какво споделя той:

„Преди малко на колелото до бриколажа на „6-ти септември“ ме блъсна кола, черна Киа на пешеходна пътека. Бях с тортинетката си и я бутах. Шофьорът до черната Киа ме видя и двете коли бяха спрели, докато бутах тортинетката. След като минах едната кола и продължавах да пресичам, стигнах срещу въпросният автомобил и шофьорката тръгна срещу мен, докато не тръгвах да се качвам на капака на колата, не ме видя и спря рязко. Много хора само подминаваха и нищо не направиха, жалко, а аз съм човек, който би помогнал на всеки, стига да мога. Жената, притеснена слезна, казах и че кракът ми се е натъртил само и нищо ми няма. Просто искам да знае, ако е в групата, че съм добре и да не се тревожи.“

Тротинетка - камикадзе хвърчи с над 100 километра по оживен път ВИДЕО

Дупка изхвърли софиянец с тротинетка! Целият изпотрошен е в "Пирогов” СНИМКИ