Приятели на мъж, пребил се в дупка, се свързаха с GlasNews, за да разкажат за ужаса, сполетял 34-годишния Лазар Митев.

Въпросната дупка се намира в София, ул. "Партений Нишавски", преди ул. "Българска Морава" - посока блок 14, така наречената "Китайска стена".

Във вторник - 21.06.22 г. - около 22 часа, Митев минава през дупката с тротинетка и буквално изхвърча от нея на земята. Неговите приятели съобщават, че в 22:55 ч. линейката била пристигнала, но докато я чакали, те не посмели да го местят, а пострадалият лежал през цялото време безпомощен на земята. 

Във вечерта на инцидента Лазар Митев не е пил алкохол, не пие и по принцип. Получените травми са сериозни - счупена вътрешна кост и извадено рамо, има и наранявания по лицето му. Мъжът още се намира в "Пирогов".

Получихме и информация, че въпросната дупката е от месеци и хората са подавали сигнали в Община Възраждане, но до ден днешен все още няма никакъв резултат от сигналите, въпреки че точно там - на тази дупка, постоянно се случвали инциденти.

Приятелите на пострадалия споделят пред GlasNews.bg, че мъжът очаква да се възстанови и ще заведе дело срещу Общината, затова че дупката не е ремонтирана и че заради нея е претърпял опасен инцидент.