Иван от Кермен има нужда от нашата подкрепа. Коледа е - да отворим сърцата си и да му помогнем.

Мъжът води битка с живота... нелека битка. Пред GlasNews.bg през месец май Иван сподели, че при свада с друг мъж той го е ударил по крака с паве и така започнали мъките.

Преди месеци претърпява операция за поставяне на имплант, която по негови думи, е струвала 4000 лева. При преглед в частна клиника обаче се появяват и съмнения, че имплантът, който му е поставен в Плевен, е фалшив, тъй като не му е предоставена информация за материала, от който е произведен, серийният номер и производителят на импланта. Следва операция в Стара Загора, от която подобрение няма.

Иван може да загуби крака си, има нужда от спешна операция СНИМКИ 18+

След множество операции, сега е необходима поредна - осма операция, а лекарите дават надежда за спасяване на крака му. За да има пълноценен живот, Иван се нуждае от финансова подкрепа. Преди дни Иван разказа пред екипа ни, че му предстои операция в МБАЛ "Света София" и са му нужни 5100 лв. за имплант, който трябва да му бъде поставен. Мъжът е категоричен, че от тази операция зависи дали ще има крак или не.

Мъжът сподели пред GlasNews.bg, че е ходил до Турция, за да чуе мнението на специалистите там. Те му съобщили, че заразата може да причини ужасяващи за здравето му неща.

"Отидох в "Света София" и първоначално лекарите бяха категорични, че трябва да ми отрежат крака, но промениха мнението си. При първата операция в София ми премахнаха импланта, поставен ми в болницата в Стара Загора", разказа Иван.

Пълната история на Иван ще откриете тук:

Иван може да остане без крак! Отново има нужда от нашата помощ

Лекарите в София насрочват контролен преглед след първата операция там, ясна е и датата за следващата операция - 4 януари. За операцията са нужни 5100 лв. - това са финансовите средства само за импланта, има и странични разходи за кръвни изследвания, престой в болничното заведение, снимки, ковид тест и консултации със специалисти.

Иван призна пред екипа ни, че се чувства изтощен, както физически, така и психически. Хората са на празнична вълна, а на него очите му са пълни със сълзи. Той се надява да има добри хора, които да се отзоват и да му помогнат. 

Само преди дни получихме съобщение Иван, което Ви предлагаме да прочетете. То е насочено към Вас - нашите читатели: "Здравейте, мили хора! Към Вас се обръща един млад мъж, който е в безизходица и се бори заедно със жена си, за да си спаси крака да не го отрежат. Това е последен шанс за мен с операцията в София, която ми предстои. Ще бъда благодарен за всяка помощ!".

Ако искате да помогнете на Иван, може да го направите по следния начин:

Иван Иванов

Банкова сметка: BG 37 FINV 9150 1017 612007

"Първа инвестиционна банка"

Телефон за връзка: 0893415755