Жена трогна варненци с човечността си - тя е намерила портфейл с пари и документи и го е върнала на собственика му.

"Искам да изкажа своята най-голяма благодарност на дамата, която в неделя около 17:00 ч. е намерила портфейла ми с всички документи и не малка сума", написа Ганка Стоянова в социалната мрежа Facebook.

Оказва се, че Ганка е забравила портфейла си в тото пунк, който се намира във варненския квартал "Кайсиева градина".

"А аз разбрах едва когато ми се обадиха дали не съм изгубила нещо /портфейл с документи и пари/… Едва тогава видях, че липсва", добавя тя.

От публикацията на Ганка става ясно, че жената, която й е върнала портфейла, работи в тото пункта.

"Оказа се, че жената, която работи в тото пункта е видяла, че съм си оставила портмонето… Сърдечно благодаря на Таня Златинова! Това ще направя и лично", допълва Ганка Стоянова.

Служителката в тото пункта е издирила собственичката на порфейла по данните в личната й карта.

"По адреса ми в личната карта е отишла и е върнала всичко. Дала ги е на внука ми. Благодаря на дамата! Здраве и щастие за нея и семейството й!", споделя още тя.

Ганка не крие радостта си от факта, че все още се намират добри и честни хора.

Тази история служи като напомняне, че доброто все още съществува. Доброто често се проявява в ежедневието ни чрез малки жестове на любезност и съпричастност към другите хора. Тези дребни актове могат да имат огромно значение за онези, които ги получават. Освен това един добър жест може да вдъхнови други хора да направят същото. Така доброто се разпространява като вълна и има потенциал да промени животи и общества.

Снимката е илюстративна.