Вчерашните грозни битки в Кауфланд за евтино олио предизвикаха многобройни коментари сред психолози, анализатори, политици, обикновени българи. Предлагаме ви мнението на едно 18-годишно момиче от Сливен - Изабел Иванова. Публикуваме го без редакторска намеса:

Доволен ли си, Бай Ганьо, че успя да натрупаш запаси за пет поколения напред? Доволен ли си, че успя да влезеш десети поред в магазина и надхитри съгражданите си? Или по-скоро си гневен, че останалите девет преди теб са измислили още по-гениален план от твоя и те изпревариха…

Първа жертва на опашка за олио в Бургас, в София се сбиха СНИМКИ

Грозно, плачевно и отново грозно… и плачевно… Човек да приключи своя земен път в борба за ОЛИО с други НЕЧОВЕЦИ. Да се налага намеса на служители на МВР и екипи на Спешна помощ, не защото е по подразбиране, а защото простащината го налага.

Жалка картинка. Нито капка човещина и разсъдък у съвременния българин. Манталитетът ни е силно заразен и безвъзвратно деформиран. И да, Бай Ганьо, да не забравиш да се похвалиш на родата за извършения героизъм, че и на приятелите. Ама първо попитай тях колко олио са успели да си вземат, за да може да послъжеш с десетина бутилки отгоре, да си спокоен, че си най-презапасеният.

А пенсионерите, които броят стотинките и се намират в безизходно положение, тях претъпка ли ги, втурвайки се към запасите? Важното е да си безчувствен като скала, нали все пак на своите любими властимащи подражаваш. Пък да не вземеш някое добро дело да извършиш случайно. Току виж си помогнал на някого, пък в замяна нищо не си получил. Че да не си глупав я!

Айде, Ганьо, и отново поздравления за подвига! Ще бъдеш помнен векове наред!

Олигарх ли си, олигофрен ли си, или просто обичаш мазното?