Няма следа от изчезналия Емил Боев. 25-годишното момче е в неизвестност от 28 януари.

Младото момче потъна вдън земя. Следите му се губят след фестивала "Сурва" в Перник. За последно е видян край колата си, когато с негов приятел се прибирали от събитието. Вече приблизително два месеца няма следа от Емил.

По думите на майката Иванка Стоянова полицията не съдейства на семейството, като не провежда разпити, нито пък дава информация на близките на Емил.

Семейството на изчезналото момче е изключително притеснено, а също и отчаяно. Те обмислят всякакви варианти - "Може да е паднал и да е изгубил паметта си. Може да не знае кой е. Той има документи, но може да са изгубени. Никой няма информация за него, дори и полицията. Казват, че нямат следа", разказва Стоянова.

Ако някой го е взел, нека не се страхува да го върне

Днес Иванка Стоянова разтърси потребителите на Фейсбук с нова публикация за детето си. Предлагаме ви да я прочетете:

"60 дни... 60 мъчителни дни в очакване.

Няма следа от сина ми Еми.

Чакаме, търсим, обикаляме и пак чакаме... някакви новини... нищо!

Питам се как изчезва безследно човек и никой не може да даде отговор...

Защо човешкият живот в България е толкова незначителен, защо се мисли за всяко същество като избирател, но не и за Човек?!

Защо има толкова изчезнали хора, които не се намират никога???

На какво се дължи мълчанието на полицията за изчезването на детето ми???

Некадърност, немърливост, бездушие, некомпетентност, умишлено прикриване на "някои" си... не знам и надали ще узная някога! Уви, те са ненаказуеми и това е достатъчно, за да загърбят поредния случай на изчезнал Човек!

Питам се - кой е застрахован, че няма да се случи подобно нещо на него или на някой близък, кой е сигурен, че утре моите сълзи няма да са в неговите очи и да молят за помощ!

Вие всички добри хора, които споделяте снимките на момчето ми и се опитвате да ми помогнете, бъдете здрави и никога да не изпадате в подобна ситуация! Благодаря ви от сърце!

А аз продължавам да чакам детето си и да се моля някой някъде да си свърши работата."

Майката умолява всеки, който има някаква информация, да й се обади на тел. 0889912128.

Братът на Емил: Лично ще дам 100 хил. лева на човека, който го открие ВИДЕО

Припомняме, че награда от 100 000 лева за намирането на изчезналия Емил Боев обяви брат му Мартин Боев в профила си във Фейсбук.

"Лично ще дам 100 хил. лева на човека, който открие Емил жив или предостави физическо доказателство, достатъчно, за да го намерим жив", написа Мартин Боев.

Заедно с майка си той публикува видео в социалната мрежа и призова то да бъде разпространено, за да стигне до човека, до който трябва, ако е такъв сценарият.

Полицията работи и по версия на Емил да му е причинено нещо

Издирваният мъж е висок около 184 см, тъмно рус, строен. Последно е бил с дълга, буйна коса, брада и мустаци. В деня на изчезването си той е бил облечен с камуфлажно яке и тъмен панталон.