Непознати спасиха с въже жена от удавяне на неохраняемия плаж на къмпинг "Гардения" За това разказа във Facebook Искра Владимирова, която е продуцент в българска телевизия. Случката се разиграла преди ден.

"Най-ужасяващата гледка, на която съм присъствала. За минути морето завлече жената много навътре, трудно се виждаше сред огромните вълни", пише тя.

Владимирова споделя, че плажуващите не останали равнодушни към опасната ситуация. Човек, който имал буй, се притекъл на помощ, а мъжете на брега веднага започнали да теглят жената към сушата.

За нещастие въжето се скъсало. Тогава друг човек влязъл в морето, за да занесе въже. С общи усилия хората успели да спасят живот в беда.

Вижте историята, споделена от Искра Владимирова:

Нищо не е загубено! Две деца оцеляха на плажа - спасиха ги младежи

Не слушайте кой какво ви разправя, истината е, че хората са добри! И си помагат и са способни да рискуват живота си, за да спасят непознат.
Днес в 19:15 часа на неохраняемия плаж на къмпинг "Гардения", мъже спасиха жена от удавяне.
Най-ужасяващата гледка, на която съм присъствала. За минути морето завлече жената много навътре, трудно се виждаше сред огромните вълни.
Първо скочи един мъж вързан с въже и буй в ръка. За секунди се събраха хора от къмпинга, нямаше паника, нямаше снимащи с телефони. Беше страшна битка, първият стигна до нея и даде сигнал с ръка, едвам се виждаха вече. Без да се разбират като по команда, мъжете на плажа се наредиха в редица и започнаха да теглят въжето. Но то се скъса...скочи втори мъж с друго въже и стигна до двамата, останали в капана на вълните, групата на плажа започна да тегли...и успяха!!!
Когато стигнаха брега ги посрещнаха аплодисменти.
Не познавам спасената и нейните спасители, но им благодаря!
Благодаря на всички, участвали в тази акция без да бъдат задължени или организирани...
1 спасен човешки живот стига за цял живот.
Хората са добри!
Това е!