Радостна вест за лечението на Християн, който страдаше от сериозно заболяване. Състоянието на момчето е добро, а следващият му преглед ще бъде насрочен след година. Това съобщиха от страницата "Заедно в битката - Да помогнем на Християн".

"Скъпи дарители, след операцията, Християн имаше няколко периодични прегледа в болницата в Турция / прилагаме фактури/. При последния преглед професора ни съобщи, че състоянието на Християн е добро", разказват неговите близки.

12-годишното момче бе диагностицирано с рядко туморно заболяване на синусите – ювенилен назофарингеален ангиофибром. След две тежки операции във Варна през 2021 и 2022 година, туморът се появява отново. После Християн се лекува в турска болница, където лекарите дадоха надежда за излекуването му. Сумата за медицинските процедури обаче беше десетки хиляди евро, за чието събиране помогнаха дарители от цялата страна.

Тя чу най-страшните думи за една майка! Да помогнем на 5-годишната Ана-Мария

По дарителската сметка на момчето останали средства след плащането на лечението, които са били разпределени на други четири деца, нуждаещи се от медицинска помощ, съобщават от "Заедно в битката - Да помогнем на Християн".

"Изказваме отново своите искрени благодарности към всички Вас! Бъдете живи, здрави и благословени! Без Вас нямаше да се справим"!, пишат близките на момчето.

Вижте публикацията на "Заедно в битката - Да помогнем на Християн":

"Скъпи дарители, след операцията, Християн имаше няколко периодични прегледа в болницата в Турция / прилагаме фактури/. При последния преглед професора ни съобщи, че състоянието на Християн е добро и насрочи следващия преглед след година.

В дарителската сметка остана неизползвана сума, която разпределихме в сметките на четири деца, които се нуждаят от лечение /прилагаме платежни/.
Надяваме се и се молим оттук нататък Християн да има здрав и пълноценен живот!
Изказваме отново своите искрени благодарности към всички Вас! Бъдете живи, здрави и благословени!
Без Вас нямаше да се справим!
Благодарим Ви от сърце!"

19-годишният Калин, обединил цяла България, има нужда от помощ СНИМКИ