Колоната с техника на протестиращите земеделци отново влезе в Пловдив. Тракторите на производителите се придвижиха от входа на града по ул. "Васил Левски" и завиха по бул. "България". По-рано днес протестиращите земеделци блокираха с тежка техника кръговото кръстовище до входа до с. Труд до Пловдив. Трафикът се регулира от служители на реда.

Преминаването на машините временно затрудни движението в участъка. Като се образуваха колони по натоварения бул. "България". Очаква се земеделците да направят обратен завой и ще се върнат в с. Труд. Такъв бе маршрутът им и вчера, когато действията на производителите доведоха и до затруднения за пътуващите граждани.

Пловдивчанин разказа пред GlasNews, че вчера му е отнело над час и 30 мин, за да се прибере до града от Труд. Той сподели, че коли изчаквали по канавки, други търсили обход по черни пътища.

Жълтото ферари от Варна пак го загази, закопчаха го СНИМКА

Припомняме, че за четвърти пореден ден животновъди и земеделци излязоха на протест в страната. Протестиращите край Пловдив решиха да се откажат от блокада на магистралата. Ако няма трайно решение обаче, в понеделник блокада на магистралата ще има, бяха категорични земеделците.

Фермерските протести продължават заради безуспешните до момента преговори с властта.

Говори жената, бита с прът от собственик на заведение

Обновена: Колоната от 120 и машини премина покрай сградата на Пловдивския панаир. Целта беше да стигне до ДФ „Земеделие”.Протестното шествие промени графика на градския транспорт. Автобусите бяха пренасочени по обходни маршрути.