Притеснителна случка от Варна.

Млад мъж ще бере срам дълго време, освен ако не е опериран от това чувство. Срамна е гледката, срамни са и действията, извършвани от господина. Яница Касабова сигнализира в мрежата за маскиран с маска и очила мъж, който без свян се самозадоволява в автомобила си пред детско заведение. Това го правил всяка сутрин, разбира се, без събота и неделя, когато децата не посещават детската занималня.

Жената, попаднала на възмущаващата гледка, твърди, че господинът дори записвал със собствения си телефон целия процес, докато хората около него преминават.

"Изродът стои паркирал отпред, с отворен прозорец, маскиран и извършва ежедневния си кеф пред очите на всички пешеходци, включително и пред ДЕЦАТА, чийто ръст е точно на нивото на отворения му прозорец", пише Яница във Фейсбук.

Възмутена от действията на мъжа, Яница решава да го заснеме и да публикува срамния акт. Тя отбелязва, че районното управление на МВР е на около 100 метра от мястото, на което се е позиционирал господинът, и неколкократно се е опитала да се свърже с органите на реда, за да съобщи за случая, но от тях е получила отговор, който гласи следното: "Щом педофилът е в личния си автомобил, няма какво да се направи".

"Това се случва на ул. "Парижка Комуна" в гр. Варна. Днес е пред тази занималня, утре най-вероятно ще избере друга, моля, най-вече родителите, да обръщат внимание, защото опасността е винаги на метър разстояние", допълва Касабова.

Жената се опасява, че действията на извратеняка биха нанесли дълбоки травми върху психиката на едно дете.

На публикуваното от Яница видео е запечатан момент от позорното действие. Вижте:

Междувременно преди ден Ви съобщихме за друг, но подобен случай от Варна. Жена сподели, че 11-годишната й сестра, е нападната от педофил. Действието е станало във вход на жилищна сграда в квартал "Христо Ботев". Някои от коментиращите публикацията в мрежата смятат, че това е същият човек, но други се разграничават от това мнение. Припомнете си този случай тук:

Варненка: Педофил нападна 11-годишната ми сестра

GlasNews.bg очаква институциите да се задействат и да се вземат мерки!