Баща публикува емоционален пост в социалната мрежа. Той разказа за кошмарна катастрофа, в която участвал синът му.

Младежът пътувал по пътя Ахтопол-Царево, когато бил зверски пометен от кола с марката „Порше“. Истинско чудо е, че младежът и приятелите му не са пострадали сериозно.

Кадри от инцидента обаче, показват че сблъсъка е бил жесток и то с висока скорост.

Това написа бащата:

Младежите от катастрофата край Ахтопол: Другият път ще убие някого и баща му ще го спаси отново

„Ето какво е останало от колата на сина ми снощи! Секунди преди да се качи той и компанията му, някакво надрусано ли, нашмъркано ли, напушено ли, нафиркано ли двайсетина годишно тъпанарче с фирмено Порше 911 изскочило от напълно прав участък на пътя, загубило управление и се забило в паркираната извън платното кола на сина ми! Жестокият удар е бил точно там, където е трябвало да седи синът ми. Благодаря ти Господи, че поне спаси момчето ми и приятелите с него! А, на онова тъпанарче баща му сигурно вече е платил, за да бъдат всички тестове отрицателни. До следващия път, когато вече сигурно ще има и жертви.“

Това е момчето с Поршето, което помете кола край Ахтопол СНИМКИ

Официалната информация за катастрофата от МВР гласи:

Снощи около 20 часа по пътя Ахтопол – Царево поради загуба на контрол самостоятелно катастрофира л.а. "Порше 911 Турбо", със софийска регистрация, управляван от 20-годишен софиянец, който напускайки пътното платно вдясно, се ударил в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил "Рено Меган Сценик", със софийска регистрация, който след удара, се преобръща на дясната си страна. 20-годишния софиянец е получил натъртвания и охлузни рани. Той е откаран в УМБАЛ – Бургас и е прегледан, след което е освободен за домашно лечение.

По двата автомобила са нанесени значителни материални щети.